Vi är ett rör och mekaniskt verkstadsföretag som startades för längesen av våran grundare i mycket liten skala men har långsamt utvecklats till vad det är i dag med totalt några anställda som har en lång erfarenhet inom service på industrier och som legotillverkare av maskiner och andra produkter i dom flesta material.

Specialiteter som vi kan är svetsning av rör med livsmedelskvalite och andra rör i rostfritt o syrafast samt övriga rörkvaliteter. Vi har lång erfarenhet på att svetsa aluminium som konstruktioner och rör med höga tryck.

 

Vi har en liten del maskinbearbetning i svarv och fräs. En stor del av vår verksamhet är tillverkning och montering av skidliftar dessutom har vi reservdelar för alla Pomaliftar i Sverige som vi hanterar med leveranser från Poma i Frankrike till kunder i Sverige. Vi har en egen produkt som vi utvecklar och tillverkar för konstsnötillverkning som levereras till dom flesta länder inom Europa. Men som alla små företagare behöver vi mera uppdrag för att trygga vår verksamhet och våra anställda. Vi tar på oss alla sorters uppdrag som vi kan utföra och lämnar offerter från kundens ritningar eller anvisningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *